Revista ProMotor de octombrie – de astăzi pe piaţă!

În luna octombrie avem multe teste, materiale speciale şi istoria celui mai nou constructor revenit pe piaţa auto din România. ProMotor numărul 85 este acum disponibil la toate chioşcurile de difuzare a presei.

Revista ProMotor de octombrie – de astăzi pe piaţă! Revista ProMotor de octombrie – de astăzi pe piaţă!

Cel mai nou număr al revistei noastre vă aduce teste complete cu cele mai importante noutăţi ale acestei toamne. Am testat toată noua gamă a lui Audi A5, cele mai importante două noi modele ale gamei Jeep, disponibilă de acum în România prin intermediul importatorului Autoitalia precum şi noile Nissan Micra, Toyota Yaris, BMW Seria 6 cu xDrive, noile Seria 1 şi MINI Coupe precum şi Ssangyong Korando. 14 teste cu maşini noi pot fi citite în ultimul număr al revistei noastre.

Materialele speciale ale acestui număr sunt cele despre culisele Salonului Auto de la Frankfurt, despre cele 24 de ore pe care le-am petrecut la bordul Clasei R din Garajul ProMotor sau despre o zi minunată petrecută de Bogdan Alecu pe Ring împreună cu cele mai rapide modele Jaguar de serie din istorie.

Puteţi găsi Revista ProMotor de octombrie la toate chioşcurile de difuzare a presei.

Lectură plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.