Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe primeşte multă fibră de carbon. Foarte multă

Când spui Rolls-Royce, nu prea te gândeşti la evacuări sport, scaune de tip scoică şi fibră de carbon. Dar uite că producătorul britanic de lux a reuşit să integreze una dintre cele trei componente amintite anterior în decapotabila Phantom Drophead.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe primeşte multă fibră de carbon. Foarte multă Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe primeşte multă fibră de carbon. Foarte multă

Lemn, piele şi materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt lucrurile care îmi vin în minte când mă gândesc la Rolls-Royce. Dar uite că marca britanică a reuşit (sau nu) să integreze materialul folosit din ce în ce mai mult pe supermaşini: fibra de carbon.

Dar nu au folosit fibra magică undeva unde nu o poţi vedea, ci au pus-o fix în faţa ochilor, adică pe bord. Şi pe uşi. Şi pe consola centrală. 

Modelul cu pricina e Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, care va fi construit în doar nouă exemplare în această configuraţie, sub numele de Nighthawk. Iar toate cele nouă bucăţi vor merge doar în Statele Unite ale Americii.

Lângă toţi acei metri pătraţi de fibră de carbon stau alţi metri pătraţi de piele roşie şi neagră de cea mai bună calitate, în vreme ce exteriorul a primit o vopsea Diamond Black Metallic.

Întregul efort a fost făcut de departamentul de vehicule la comandă, care îţi poate modifica Rollsul în orice fel vrei tu, atâta vreme cât contul bancar e suficient de generos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.