Românii care au fost cu un Aro până în Siberia s-au întors acasă. VIDEO

În urmă cu câteva luni am scris că trei ieşeni vor să plece până în Siberia şi înapoi cu un Aro. Acum, după aproape 40.000 de kilometri, expediţia 4 Români în Siberia a ajuns la final. Iată povestea băieţilor care au plecat în călătoria vieţii lor.

Românii care au fost cu un Aro până în Siberia s-au întors acasă. VIDEO Românii care au fost cu un Aro până în Siberia s-au întors acasă. VIDEO

Expediţia 4 Români în Siberia, începută în luna iunie 2014, a ajuns la final. Cei trei băieţi din Iaşi - Ştefan Amarandei, Tudor Poşa şi Iulian Ciobănaşu - s-au întors acasă alături de Aro-ul care le-a fost tovarăş de drum vreme de cinci luni de zile.

Călătoria lor a avut drept scop redescoperirea micilor comunităţi de români care au rămas în vasta Siberie după ce au fost deportaţi în timpul şi după cel de-al Doilea Război Mondial. Şi, aşa cum o să poţi vedea în videoclipul de mai jos, proiectul lor nu a fost unul foarte uşor, având în vedere că, în a doua jumătate a expediţiei, maşina a pornit doar trasă sau împinsă dimineaţa. Din fericire, cei trei au dat de oameni primitori, dornici să-i ajute, şi chiar s-au întâlnit cu alţi doi proprietari de Aro.

VIDEO:

Via: Autoholic

Foto: 4 Români în Siberia

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.