Ruşii îi bat pe italieni, englezi şi nemţi în materie de desenat maşini - FOTO

Rusia nu se poate lauda cu producţia de maşini de lux ...

Ruşii îi bat pe italieni, englezi şi nemţi în materie de desenat maşini - FOTO Ruşii îi bat pe italieni, englezi şi nemţi în materie de desenat maşini - FOTO

Rusia nu se poate lauda cu producţia de maşini de lux, dar la partea de desenat maşini stă destul de bine. Ruşii nu duc lipsă de imaginaţie, problema este că, de cele mai multe ori, nu se găseşte o cale de a trece de la concepţie la realizare. După părerea nostră, conceptele din aceste poze pot concura cu mărci consacrate din domeniu, însă cei care ar trebui să le materializeze nu se oferă. Asta se poate datora şi faptului că, în ciuda resurselor naturale ale ţării, majoritatea oamenilor sunt foarte săraci. Iar acest lucru s-ar reflecta asupra vânzărilor. Lăsând la o parte situaţia materială, să vedem cum stau desenat maşini.

GAZ ZIM-12

Marussia Volk 

Volga GAZ-21

LADA Evolution

LADA Raven

Volga muscle car concept 

Volga muscle car concept 

GAZ-20M Pobeda

Volga 5000 GL

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.