Şeful RAR Sibiu şi alte câteva persoane au fost reţinute pentru că înmatriculau maşini cu probleme

Acuzaţii înmatriculau maşini cu probleme tehnice.

Şeful RAR Sibiu şi alte câteva persoane au fost reţinute pentru că înmatriculau maşini cu probleme Şeful RAR Sibiu şi alte câteva persoane au fost reţinute pentru că înmatriculau maşini cu probleme

Şeful Registrului Auto Român (RAR) Sibiu, alţi trei angajaţi ai RAR şi alte 7 persoane - au fost reţinute de procurori pentru că primeau mită la înmatricularea unor maşini second-hand cu probleme tehnice.

Surse judiciare au declarat că printre cei reţinuţi sunt şeful RAR Sibiu, Ioan Cătălin Otetea, un poliţist din Mureş şi un inginer RAR de la Vâlcea. Ei sunt acuzaţi că ar fi luat mită pentru înmatricularea maşinilor, având numeroşi complici care se ocupau de „racolarea" clienţilor.

În acest dosar, anchetatorii au făcut miercuri 47 de percheziţii în trei judeţe şi în Capitală, la sediul central al Registrului Auto Român (RAR).

Reprezentanţii RAR vizaţi de anchetă sunt suspectaţi că înmatriculau maşini cu probleme tehnice sau peste rând, iar banii daţi ca mită erau puşi în torpedoul maşinii şi în scrumieră, pentru a nu fi observaţi uşor.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.