Siguranţa pe autostrăzi

În mai puţin de 10 ani maşinile vor circula pe autostradă complet singure. Acest lucru nu este desprins din filmele SF ci este realitate datorită proiectului SARTRE, finanţat de EU, şi centrului de testare Volvo.

Prima demonstraţie a ceea ce se numeşte "platooning", adică maşiniile merg in coloană fără ca şoferul să intervină, a fost dusă la bun sfărşit graţie programului european SARTRE. Demonstraţia a avut loc la centrul de testare Volvo din Gothenburg, Suedia.

Pentru mai mult informaţii urmăriţi clipurile de mai jos.

;

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.