Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru Mercedes AMG - VIDEO

Simona Halep va rămâne lider mondial şi după terminarea celui de-al patrulea turneu de Mare Şlem al carierei, US Open

Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru Mercedes AMG - VIDEO Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru Mercedes AMG - VIDEO

Simona Halep (26 de ani) a fost eliminată în primul tur de la US Open de Kaia Kanepi (locul 44 WTA), scor 2-0 (6-2, 6-4). Numărul 1 WTA s-a întors joi în ţară şi, recent, a filmat un clip dedicat unui producător celebru de maşini.

Eleva lui Darren Cahill a fost imortalizată într-un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, decapotabil, model ce costă aproximativ 190.000 de euro fără TVA, unic în România. Boldidul cu o herghelie de cai sub capotă poate atinge viteza de 315km/h.

În 2017, Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România, contract care îi aduce anual câte un bolid. Înainte de modelul AMG C 63 S Cariolet, constănţeanca a mai primit de la Mercedes un AMG SL63.

CLIPUL POATE FI URMĂRIT AICI 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.