Şoferul drogat din Brăila vine cu o explicaţie surprinzătoare pentru accidentul provocat - VIDEO

Şoferul drogat de 27 de ani care a omorât zilele trecute, la Brăila, cinci oameni care ...

Şoferul drogat din Brăila vine cu o explicaţie surprinzătoare pentru accidentul provocat - VIDEO Şoferul drogat din Brăila vine cu o explicaţie surprinzătoare pentru accidentul provocat - VIDEO

 


Şoferul drogat de 27 de ani care a omorât zilele trecute, la Brăila, cinci oameni care aşteptau în staţia de autobuz, a vorbit pentru prima oară în legătură cu fapta sa. Aflat la Terapie Intensivă, şoferul a declarat că pedalele s-au blocat în timpul ce conducea, blocarea fiind provocată de covoraşul de la maşină, informează Digi24.ro.

„S-a tras mai mult covoraşul de la maşină sub pedale şi n-am mai putut, asta e, s-a întâmplat”, a declarat şoferul pentru Digi24.ro. Acesta a mai spus că o depăşire în urma căruia nu a mai putut controlat maşina ar mai fi un alt motiv al accidentului. 

Analizele însă au arătat că drogurile pe care le-a consumat înainte să urce la volan ar fi principala cauză a accidentului. Pe lângă asta doctorii şi-au dat seama că tânărul figura în evidenţa lor cu o criză de epilepsie. 

Autorităţile aşteaptă rezultatele de la medicină legală, după care şoferul urmează să fie cercetat sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare din culpă. 


 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.