Ştiai că poţi să mergi cu decapotabila prin ploaie fără să te uzi? Video slow-motion

Da, ai citit bine. Dacă ai decapotabilă, poţi să mergi fără griji prin ploaie cu acoperişul coborât, fiindcă nu o să te uzi deloc, atât timp cât eşti în mişcare. Avem mai jos un videoclip în slow-motion care îţi arată ce se întâmplă cu maşina când trece prin ploaie.

Ştiai că poţi să mergi cu decapotabila prin ploaie fără să te uzi? Video slow-motion Ştiai că poţi să mergi cu decapotabila prin ploaie fără să te uzi? Video slow-motion

Decapotabilele moderne sunt făcute în aşa fel încât să poţi conduce prin ploaie cu acoperişul coborât fără să te uzi. Dar te-ai întrebat vreodată cum se întâmplă asta? Dacă da, ai mai jos un videoclip filmat la 1.000 de cadre pe secundă care îţi arată cum cade ploaia peste maşină.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.