Ştiaţi că: peste 32 de trilioane de insecte sunt omorâte de maşini

Conform unui studiu realizat de un biolog olandez pe nume Arnold van Vliet, anual sunt ucise peste 32 de trilioane de insecte de maşini.

Ştiaţi că: peste 32 de trilioane de insecte sunt omorâte de maşini Ştiaţi că: peste 32 de trilioane de insecte sunt omorâte de maşini

Toată lumea suferă în tăcere atunci când în timpul unei călătorii mai lungi parprizul devine o adevărată capcană pentru insecte, iar vizibilitatea începe să fie din ce în ce mai precară din cauza mizeriei întinse pe suprafata vitrată. Partea proastă este că după acţionarea stergătoarelor mizeria este tot acolo.

Un biolog olandez Arnold van Vliet a efectuat un test, un studiu, din dorinţa de a afla câte insecte sunt ucise de maşini. Pentru a reuşii să calculeze cât mai exact, biologul a fost ajutat de 250 de şoferi din Olanda. Aceştia şi-au condus maşinile, iar la sfârşitul zilei numărau insectele "lipite" de număraul de înmatriculare.

Bilanţul după şase săptămâni şi 30.873 de km era următorul: 17.836 de insecte s-au întâlniti cu creatorul lor. După calcule minuţioase, biologul a reuşit să calculeze numărul aproximativ de insecte ucise anual pe autostrăzile din America, iar rezultatul este de 32,5 trilioane insecte ucise anual.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.