Taxa de poluare

Autorităţile din Milan au impus o taxă de poluare maşinilor care doresc să intre în centrul oraşului, cu valori între 2 si 10 euro.

Taxa de poluare Taxa de poluare
Începând din 2 ianuarie pe o perioadă de probă de un an, şoferii din Milan care vor dori să intre cu maşina personală în centrul oraşului de 8 kilometri pătraţi în timpul săptămânii între orele 7.30 şi 19.30 vor trebui să plătească o taxă de poluare. În funcţie de tipul vehicului, tarifele încep de la 2 euro şi se termină la 10 euro pentru cele care poluează cel mai mult. Maşinile electrice şi hibride sunt scutite de la această taxă.

Şoferii vor putea face plata prin cartele, ce pot fi activate online, prin SMS sau prin telefon. Potrivit autorităţilor, sunt aşteptate 24 de milioane de euro la bugetul local prin intermediul acestei taxe, bani ce urmează să fie folosiţi pentru îmbunătăţirea transportului public.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.