Ţi-ar plăcea ca Bugatti Chiron să arate aşa? (plus un teaser video)

Lume, lume, pregăteşte-te să auzi sunetul glorios al viitorului megacar Bugatti...

Ţi-ar plăcea ca Bugatti Chiron să arate aşa? (plus un teaser video) Ţi-ar plăcea ca Bugatti Chiron să arate aşa? (plus un teaser video)

În mod cert, Bugatti se pregăteşte să facă public viitorul său model, despre care se presupune că va fi hibrid şi că va etala 1.520 de cai-putere şi 1.500 de Newtoni-metru de cuplu motor. Şi că va atinge 463 de kilometri pe oră. Şi cu siguranţă va suna aşa:

Dacă presupunem că va afişa cifrele de mai sus şi presupunem şi că se va numi Chiron, de ce n-am putea să presupunem că va arăta aşa? Băieţii de la Top Speed au încercat să adune toate informaţiile şi imaginile spion de până acum şi le-au materializat prin desenul de mai sus. Nu e rău deloc, nu?

Debutul succesorului lui Veyron este aşteptat abia pe la finalul anului 2016, însă cu siguranţă vom mai primi indicii pe parcurs. Noi credem că unul dintre ele va fi chiar la Salonul Auto de la Frankfurt, unde Bugatti va veni cu Vision Gran Turismo Concept - jocul unde Alpine, Peugeot, Mercedes, SRT, Nissan şi mulţi alţii duc deja lupte grele. Până atunci, poţi să te uiţi la această imagine-teaser cu megacarul virtual Bugatti. 

Da, nici noi n-am înţeles nimic din poza asta...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.