Toyota hibrid la Le Mans

Toyota va pregăti pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans, primul model cu propulsie hibrida. Niponii vor să demonstreze prin această participare că şi ecologiştii pot câştiga

Toyota hibrid la Le Mans Toyota hibrid la Le Mans
Toyota a demonstrat deja performanţele tehnologiei hibridului de curse, câştigând cursa de la Tokachi, anul trecut în Japonia cu noua sa Supra HV-R, şi vrea să-şi demonstreze forţele şi  la Le Mans. Marcă japoneză se va alinia la grila de start a celebrei curse de anduranţă după o absenţă de nouă ani.

Oficialii vor să scoată în evidenîă valenţele sportive ale tehnologiei hibride, văzută ca o găselniţă a ecologiştilor Dacă Audi a reuşit cu un motor diesel să câştige, noi de ce nu am putea cu un sistem de propulsie hubrid, cam asta ar fi principiul pe care îşi motivează niponii participarea la Le Mans. .Pentru a avea vreo şansă pe pistă în faţa concurenţilor, inginerii de la Toyota fac tot posibilul pentru a reduce greutatea monopostului şi a creşte eficienţa propulsoarelor.

Ultima participare Toyota la LeMans s-a soldat cu abandonul modelului GT1 datorită unor defecţiuni la cutie. Prin problemele neaşteptate  echipa niponă a ratat poziţia secundă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.