Traficul din Capitală: Poliţia e călare pe situaţie, la propriu - FOTO

Comentariul este cât se poate de protrivit ...

Traficul din Capitală: Poliţia e călare pe situaţie, la propriu - FOTO Traficul din Capitală: Poliţia e călare pe situaţie, la propriu - FOTO

Traficul din Bucureşti este un haos. Uneori, la asta contribuie chiar Poliţia, fie prin neimplicare, fie prin situaţii precum cea din imaginea de mai jos. 

Costin Deşliu a postat pe Facebook o poză cu maşina poliţiei, într-o propoziţie nefirească (ca să zicem aşa), într-o intersecţie din Bucureşti.

Comentariul este cât se poate de protrivit acestei situaţii: ”Să mai spuneţi voi că poliţia nu e călare pe situaţia traficului din Capitală”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.