Uitaţi de Cosmin Moţi, iată cum se apără nişte penalty-uri executate... cu maşina!

Comsin Moţi le-a rămas multora pe creier - fie că l-au urât din tot sufletul, fie că l-au aplaudat la scenă deschisă. Dar cum o fi să aperi penalty-uri executate cu maşina? Thomas Muller şi Sebastien Ogier ne dau răspunsul...

Uitaţi de Cosmin Moţi, iată cum se apără nişte penalty-uri executate... cu maşina! Uitaţi de Cosmin Moţi, iată cum se apără nişte penalty-uri executate... cu maşina!

Thomas Muller, campion mondial cu echipa Germaniei în Brazilia 2014. Sebastien Ogier, lider în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). O minge. O maşină. O poartă. Şi o idee trăznită rău: să execuţi penalty-uri cu maşina!

Oare cine câştigă? Vedeţi mai jos... (şi nu, Cosmin Moţi nu apare în clip, dar cum am putea să uităm de el?!)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.