Un nou hibrid de la Honda

Un reprezentant al producătorului auto japonez Honda a confirmat că grupul intenţionează să producă un automobil care va funcţiona cu combustibil pe bază de hidrogen, modelul urmând conceptul FCX, potrivit site-ului just-auto.com.

Un nou hibrid de la Honda Un nou hibrid de la Honda
O versiune a modelului FCX va fi prezentată în premieră la salonul auto de la Los Angeles din luna noiembrie, urmând ca apoi să fie scoasă la vânzare pe piaţa americană şi japoneză, potrivit directorului executiv al Honda, Takeo Fukui.

"Maşinile hibrid au fost întotdeauna produse de nişă, şi design-ul unei maşini hibrid a fost bazat, în special pe practicalitate şi versatilitate", a declarat directorul de mediu al Honda, John Kingston.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.