Un şofer gălăţean face o cascadorie demnă de filmul Transporter într-un sens giratoriu | VIDEO

Un şofer de 22 de ani din Galaţi...

Un şofer gălăţean face o cascadorie demnă de filmul Transporter într-un sens giratoriu | VIDEO Un şofer gălăţean face o cascadorie demnă de filmul Transporter într-un sens giratoriu | VIDEO

 


Un şofer de 22 de ani din Galaţi a scăpat întreg după o cascadorie demnă de filmul The Transporter. Acesta a plonjat peste sensul giratoriu de la Kaufland din Brăila, în noaptea de 3 spre 4 mai 2016, scrie Obiectiv Vocea Brailei.

Imaginile spectaculoase au fost surprinse de camerele video ale Poliţiei Locale, iar în urma incidentului nu au existat victime.

Autovehiculul a zburat practic peste un sens giratoriu şi a aterizat perfect pe toate cele patru roţi. 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.