Un taximetrist şi-a lovit cu maşina clientul, după o dispută, apoi a plecat liniştit să-şi schimbe cureaua la alternator

Nicu Florin Dediu, un taximetrist din Galaţi, a lovit cu maşina un client arab ...

Un taximetrist şi-a lovit cu maşina clientul, după o dispută, apoi a plecat liniştit să-şi schimbe cureaua la alternator Un taximetrist şi-a lovit cu maşina clientul, după o dispută, apoi a plecat liniştit să-şi schimbe cureaua la alternator

 


Nicu Florin Dediu, un taximetrist din Galaţi, a lovit cu maşina la începutul acestui an un client arab pentru motivul că i-ar fi trântit prea tare uşa de la maşină, scrie Adevărul.ro.

Cetăţeanul de origine arabă Alferdawi Huzifah a chemat un taxi pentru a se deplasa de la Galaţi la Brăila. La comanda s-a prezentat Nicu Florin Dediu, care i-ar fi cerut sirianului o parte din banii înainte de ajunge la destinaţie, pe motrivul că acesta i se părea ”suspect”. Sirianul a refuzat, după care discuţia a degenerat într-un schimb violent de replici.

”Şoferul mi-a spus pe un ton ridicat că ori îi achit cursa, ori mă lasă pe mine aici. Eu i-am răspuns  <<tu mă duci la Brăila şi îţi achit cursa acolo>>, arătându-i că am bani suficienţi pentru achitarea cursei. Şoferul mi-a spus <<Du-te în p…a mea de arab>>, motiv pentru care l-am întrebat de ce mă înjură. I-am spus <<Du-te în p…a mea>> şi am coborât pentru a căuta un alt taxi”, a declarat cetăţeanul sirian pentru Adevărul.ro.

După ce sirianul a coborât din maşină, trântind portiera, taximetristul l-a scuipat şi l-a lovit cu maşina.

”Datorită nervozităţii, am accelerat şi m-am deplasat în viteză spre ieşirea din Peco, îndreptându-mă spre client. L-am acroşat cu partea frontal dreapta, în zona picioarelor şi am observat că acesta s-a dezechilibrat, căzând la pământ. M-am uitat spre el, dacă are sau nu ceva şi, când l-am văzut că era ridicat, mi-am continuat deplasarea, îndreptându-mă spre un service auto, în zona IC FRimu, ca să schimb cureaua la alternator”, a declarat taximetristul pentru Adevărul.ro.

Victima a suferit răni în zona spatelui, la mâna dreptă şi la cap, iar leziunuile au necesitat trei zile de îngrijiri medicale.

Taximetristul a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, faptă pentru care riscă o pedeapsă între 5 şi 10 ani de închisoare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.