Undă verde pentru producţia lui Lodgy în Maroc. Preţ de pornire pentru Dacia Lodgy 10.000 de euro.

De săptămâna viitoare, Renault porneşte linia de producţia pentru Dacia Lodgy la fabrica din Tanger, Maroc.

Undă verde pentru producţia lui Lodgy în Maroc. Preţ de pornire pentru Dacia Lodgy 10.000 de euro. Undă verde pentru producţia lui Lodgy în Maroc. Preţ de pornire pentru Dacia Lodgy 10.000 de euro.

Gigantica uzină Renault din Tanger (Maroc) va începe de săptămâna viitoare să fabrice monovolumul Lodgy, scrie Le Figaro.

Jurnaliştii francezi, care au vizitat recent noua fabrică Renault care se întinde pe 300 de hectare, scriu despre investiţia de circa 1,1 miliarde euro, despre cei 2.300 de muncitori deja angajaţi aici, precum şi despre avantajele şi dezavantajele uzinei din Maroc, făcând o comparaţie cu uzina Dacia din Piteşti.

Majoritatea producţiei uzinei Renault din Maroc - până la 85%, urmează să fie exportată în Europa. Preţul de vânzare pentru modelul Lodgy va porni de la 10.000 de euro.

Uzina are o capacitate de 340.000 de unităţi pe an, acestea adăugându-se la gama de vehicule "low cost", vândute sub marca Dacia în Europa. Publicaţia aminteşte şi de uzina Renault din Piteşti, care a ajuns la capacitate maximă datorită succesului de care se bucură modelul Duster.

Producătorul auto francez plănuieste o producţie în creştere: 60.000 unităţi în 2012 şi aproximativ 170.000 în 2013. Clădirile din a doua linie, dedicată înlocuirii Logan în 2013, sunt încă în construcţie.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.