Urmărire pe autostradă în Olanda: Golf VR6 vs. Scirocco

Vechiul Scirocco era o maşină foarte bună - o demonstrează acest video de 10 minute, în care doi tineri într-un VW Scirocco 2 sunt urmăriţi de poliţiştii olandezi, cu un VW Golf III VR6. La viteze de ordinul a 200 km/h! VEZI VIDEO!

De ce tinerii din acest bătrân, dar viabil VW Scirocco s-au "jucat" pe autostradă cu poliţiştii care îi urmăreau? Pentru că erau sub influenţa băuturilor alcoolie şi a drogurilor. Totuşi, în ciuda acestui lucru, şoferul a semnalizat aproape tot timpul schimbarea benzii sau depăşirea...

VEZI URMĂRIREA PE AUTOSTRADĂ CU VW SCIROCCO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.