Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări

Comenzile europene pentru noul Astra în 5 uşi au depăşit nivelul de 150.000 la numai cinci luni de la lansarea de piaţă a noului Opel.

Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări

Cele peste 150.000 de comenzi la nivel european pune Astra în poziţia de a depăşi volumul de vânzări planificat pentru Europa, de 180.000 de unităţi în primul an complet de vânzări. Pentru a ieşi în întâmpinarea cererii mari pentru Astra, model care a primit "Volanul de Aur" şi premiul de design "Red dot", fabrica Opel din Gliwice funcţionează în acest moment cu schimburi suplimentare. Astra 5-uşi reprezintă în jur de 50% din volumul total de vânzări Astra în Europa.

Succesul se reflectă şi în cifrele de înmatriculare din Europa: înmatriculările pentru Astra 5-uşi au crescut cu peste 54% în perioada ianuarie - aprilie 2010, comparativ cu modelul anterior cu un an în urmă.

În ţara noastră, ponderea noului modelul în vânzările Opel în anul 2010 este de 30%.

"Suntem extrem de mulţumiţi de startul pe care l-am avut cu Astra 5-uşi. Acum aşteptăm cu interes lansarea din acest an al modelului Astra cu cele mai mari volume, Sports Tourer," spune Alain Visser, Vice Preşedinte Vânzări, Marketing & Aftersales.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.