VIDEO: Cel mai scump accesoriu pentru Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 i-a mobilizat şi pe cei de la Audi care au transformat un R8 LMS în controler pentru PS3. Categoric acest R8 LMS este unul dintre cele mai scumpe accesorii pentru PS3 şi Gran Turismo 5.

Nu vorbim doar de un R8 LMS în care te urci şi dai peste un volan şi pedalier de la un producător de accesorii. Toate comenzile necesare conducerii maşinilor în joc au fost adaptate comenzilor existente în modelul de competiţie. Prin urmare acelaşi volan, pedalier, padele pentru schimbat vitezele, chiar şi display-ul pe care sunt afişate informaţii din timpul cursei virtuale. Pentru un grad şi mai mare de realism, modelul beneficiază de amortizoare controlate hidraulic care încearcă să reproducă ruliul pe viraje, transferul de mase... La interior a fost montat un sistem audio performant, calibrat special pentru a crea senzaţia audio din interiorul bolidului în timpul cursei. Probabil nu s-au gândit să instaleze şi un sistem de climatizare care să ridice temperatura în bolid la nivelul celei înregistrate în timpul unei curse.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.