VIDEO: Cum încearcă australienii să îi potolească pe huliganii şoselelor

Pe scurt, nu doar prin amenzi usturătoare, ci şi prin un pic de distracţie, departe de drumurile publice.

VIDEO: Cum încearcă australienii să îi potolească pe huliganii şoselelor VIDEO: Cum încearcă australienii să îi potolească pe huliganii şoselelor

Ce vezi tu mai jos este un videoclip din 2011 în care o maşină de Poliţie din Australia face drifturi cot la cot cu un alt vehicul care ar face asta fără probleme şi pe drumurile publice. Adică acolo unde nu e voie.

Cu alte cuvinte, poliţiştii australieni încearcă să împace pe toată lumea cu aceste avenimente în care vor să le arate potenţialilor huligani ai şoselelor că şi ei ştiu să se distreze cu maşinile, doar că o fac doar în mediu organizat, departe de ceilalţi şoferi care nu vor decât să ajungă acasă în siguranţă.

 Pe când aşa ceva şi în România?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.