VIDEO: Cum să eviţi la limită un accident

Ce faci atunci când eşti forţat să ieşi pe contrasens, iar acolo te aşteaptă un SUV grăbit? Vezi aici cum te poţi salva.

O plimbare liniştită pe şosea, chiar şi fără viteză mare, se poate finaliza oricând printr-un accidentmai mult sau mai puţin grav. Şoferul din filmuleţul de mai jos, însă, s-ar putea considera norocos şi ghinionis, în egală măsură.

Maşina din dreapta derapează chiar în faţa celei din care se filmează totul, forţând şoferul să iasă pe contrasens, de unde vine foarte repede un SUV. Derapajul continuă milimetric printre SUV şi maşina principală, al cărei şofer evită la limită o coliziune devastatoare.

În final, şoferul care a provocat totul se opreşte pe marginea drumului, iar SUV-ul atinge uşor maşina din care noi am putut urmări toată acţiunea. În afară de câteva cioburi aruncate pe plasticul lucios al bordului, nicio altă pagubă nu poate fi observată, şi cu atât mai puţin victime umane.

Urmăreşte filmuleţul şi spune-ne ce crezi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.