VIDEO: Ferrari FXX K sună ca un monopost de F1 de pe vremuri când e pus la treabă pe circuit

Se spune că Ferrari FXX K, adică varianta de curse a lui LaFerrari, costă în jur de trei milioane de euro şi, chiar şi aşa, nu prea ai ce să cauţi cu el pe şoselele publice. Dar dacă ne întrebi pe noi, trei milioane de euro e preţul corect pentru sunetul pe care-l scoate arătarea asta.

VIDEO: Ferrari FXX K sună ca un monopost de F1 de pe vremuri când e pus la treabă pe circuit VIDEO: Ferrari FXX K sună ca un monopost de F1 de pe vremuri când e pus la treabă pe circuit

Patru Ferrari-uri FXX K, adică nişte LaFerrari-uri în haine de curse, şi-au dat întâlnire pe circuitul Imola ca să facă puţin deranj. Şi, după cum se poate auzi în videoclipul de mai jos, filmat de Marchettino, motorul de peste 1.000 CP al jucăriei de circuit ştie să cânte un cântec dulce pentru pasionaţii sporturilor cu motor.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.