VIDEO – Jeep Renegade traversează un traseu olimpic de rafting în premieră mondială

Autor: ProMotor 16 mai 2016 Știri auto
VIDEO – Jeep Renegade traversează un traseu olimpic de rafting în premieră mondială

 


Marca Jeep îşi dovedeşte încă o dată capacităţile 4×4 şi devine primul producător auto care parcurge un traseu de ape repezi pe un circuit olimpic, în aval şi în amonte.

Ambasadorul  Red Bull Aimee Fuller a manevrat pe traseul din Cardiff un Jeep Renegade cu echipare Trailhawk, dovedind un curnet de apă care depăşeşte 4 tone pe secundă pe o distanţă de 250 de metri, coborârea în amonte făcându-se de la o înăţime de peste 9 metri.

Jeep este mereu în căutarea aventurii pe diverse tipuri de teren, prin care demonstrează capacităţile automobilelor sale în condiţii extreme de off-road. Cucerirea cu succes a unui obiectiv atât de palpitant, precum un traseu olimpic de ape repezi, confirmă că modelele Jeep sunt capabile cu adevărat să despartă apele.

Dacă vreţi puteţi să vă convingeţi cu ochii voştri de ce este în stare un Jeep în clipul video de mai jos. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide