VIDEO - Jeep Renegade traversează un traseu olimpic de rafting în premieră mondială

Marca Jeep îşi dovedeşte încă o dată capacităţile 4x4 şi devine primul producător auto...

VIDEO - Jeep Renegade traversează un traseu olimpic de rafting în premieră mondială VIDEO - Jeep Renegade traversează un traseu olimpic de rafting în premieră mondială

 


Marca Jeep îşi dovedeşte încă o dată capacităţile 4x4 şi devine primul producător auto care parcurge un traseu de ape repezi pe un circuit olimpic, în aval şi în amonte.

Ambasadorul  Red Bull Aimee Fuller a manevrat pe traseul din Cardiff un Jeep Renegade cu echipare Trailhawk, dovedind un curnet de apă care depăşeşte 4 tone pe secundă pe o distanţă de 250 de metri, coborârea în amonte făcându-se de la o înăţime de peste 9 metri.

Jeep este mereu în căutarea aventurii pe diverse tipuri de teren, prin care demonstrează capacităţile automobilelor sale în condiţii extreme de off-road. Cucerirea cu succes a unui obiectiv atât de palpitant, precum un traseu olimpic de ape repezi, confirmă că modelele Jeep sunt capabile cu adevărat să despartă apele.

Dacă vreţi puteţi să vă convingeţi cu ochii voştri de ce este în stare un Jeep în clipul video de mai jos. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.