VIDEO - Un şofer inconştient din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie

O filmare realizată cu camera de bord

VIDEO - Un şofer inconştient din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie VIDEO - Un şofer inconştient din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie

O filmare realizată cu camera de bord de către un şofer a suprins momentul în care şoferul unui Audi A5 a fost la un pas de a provoca o tragedie.

În clipul video se vede cum şoferul depăşeşte în curbă, pe linie continuă, fiind la un pas să lovească o maşină care venea pe contrasens. Apoi, persoana aflată la volan derapează şi este la un pas de provoca un alt accident.

Imaginile au fost surprinse pe un drum judeţean din Iaşi şi publicate pe YouTube.

Secvenţa în cauză începe de la secunda 25.

Potrivit Digi 24, poliţiştii s-au autosesizat şi fac verificări pentru a-l identifica pe şofer, iar acesta riscă să rămână fără permis. Totuşi, însă cum legea nu consideră o cameră montată la bordul unei maşini drept mijloc omologat, o instanţă ar putea anula sancţiunea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.