Vin Diesel la filmările pentru Fast and Furious

Bolizii de pe platourile de filmare ale producţiei Fast and Furious 4 au primit semnalul "motor" dat de regizor. Hergheliile de cai s-au dezlănţuit pe platourile de filmare.

Au luat startul pentru scena surprinsă în videoclip Vin Diesel într-un Chevrolet Chevelle, un BMW M5, un Nissan Skyline şi un Nissan Silvia. Ce a ieşit vedeţi în clipul video.

Rămâne de văzut ce vor reuşi să facă în materie de imagini producătorii filmului pentru a oferi fanilor una din cele mai palpitante producţii, după cum se anunţă a fi Fast and Furious.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.