Volkswagen Passat CC Exclusive

Volkswagen a lansat o nouă ediţie specială pentru unul din cele mai de succes modele ale sale: Passat CC.

Volkswagen Passat CC Exclusive Volkswagen Passat CC Exclusive

Piele pentru clientii ExclusiveNoua echipare de lux, denumită Exclusive este disponibilă pe toate motorizările modelului german şi include un interior cu piele în două culori plus două culori exterioare, la alegere, Black Piano sau Moonlight Blue, ultima fiind disponibilă exclusiv pentru Exclusive. Pielea din interior "Cool Leather" vine în culorile Black şi Nougat şi se regăseşte inclusiv pe panourile uşilor.

O serie de accesorii cromate şi o lumină ambientală schimbată contribuie din plin la o atmosferă specială. Pentru clienţii Volkswagen Passat CC Exclusive sunt disponibile în standard şi jantele de 18 inch Chicago.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.