Wiesmann – Show la Frankfurt 2009

Wiesmann a pregătit o surpriză pentru vizitatorii standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt: a asamblat o maşină în timp real.

Producătorul german de maşini sportive de lux a avut două principale puncte de atracţie la standul său. Pe lângă lansarea noului Wiesmann Roadster MF5, vizitatorii standului au putut admira mecanicii mărcii la lucru, cum au asamblat un model MF4 dotat cu un motor de 4,8 litri şi 367 CP. În plus, întregul eveniment a fost diuzat în direct prin intermediul unei camere web.

"În acest fel vom putea arăta călităţile noatre de producător şi eficienţa atinsă tuturor vizitatorilor, clienţilor şi ziariştilor. Precum în Duelman (locaţie fabricii), oricine poate să ne urmărească munca la Frankfurt", a comentat Friedhelm Wiesmann.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.