Zvonuri: Renault Clio 4 apare ca şi concept la Goodwood Festival of Speed 2012?

Francezii de la publicaţia Auto Plus sunt ”specialişti” în zvonistica legată de maşinile Renault, aşa încât cea mai recentă informaţie de-a lor pare interesantă.

Zvonuri: Renault Clio 4 apare ca şi concept la Goodwood Festival of Speed 2012? Zvonuri: Renault Clio 4 apare ca şi concept la Goodwood Festival of Speed 2012?

Poate părea cam exagerat ca la Goodwood Festival of Speed 2012 cei de la Renault să aducă şi altceva în afara fabulosului Alpine A110-50, conceptul care a preluat liniile de design ale fascinantului Renault DeZir şi care şi-a făcut debutul în faţa publicului pe circuitul de Formula 1 de la Monaco.

Iată, însă, că jurnaliştii de la Auto Plus vin cu o ipoteză interesantă, bazată în parte şi pe anunţul oficialilor Renault, care promit "o mare surpriză la Goodwood 2012" - este posibil ca francezii să ne arate, în premieră mondială, noul Renault Clio 4, eventual un concept al versiunii de top Clio RS?

E o ipoteză plauzibilă, deoarece, deşi francezii au anunţat data de 4 iulie pentru dezvăluirea oficială a noului Renault Clio 4, Goodwood 2012 are loc în perioada 28 iunie - 1 iulie. Deci devansarea datei cu numai 3 zile, în condiţiile în care noul Clio 4 ar beneficia de o astfel de vizibilitate, n-ar fi o idee rea, în mod clar.

Rămâne, însă, să aşteptăm finalul lunii pentru a vedea dacă pariul celor de la Auto Plus va fi câştigat de aceştia. Oricum, Renault anunţă o revenire spectaculoasă la Goodwood Festival of Speed 2012, prin modele de succes în competiţiile de altă dată, cum ar fi A443, RE40, RS01 sau reputatul R5 Turbo, alături de monoposturi de Formula 1, gama actuală Renault Sport şi cele mai recente concepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.