Alfa Romeo Giulia – Succesorul lui 159

Autor: Silviu Draganescu 20 sept. 2008 Prezentări

Spatele nu va fi radicalNumele Giulia va fi readus la viaţa de compania italiană graţie planului de a înlocui denumirile actuale cu numere cu unele mai personale. La auzul unei asemenea veşti, fanii Alfa Romeo încep să spere că nu doar numele Giulia va fi readus la viaţă, dar poate şi soluţiile constructive. Din păcate, trebuie să îi anunţăm că propulsia nu va fi aleasă, preferându-se pentru moment tracţiunea şi transmisia integrală.

Acest lucru se întâmplă pentru că inginerii italieni vor folosi o platformă tehnică derivată din aceea folosită la Fiat Bravo şi Lancia Delta. În ceea ce priveşte partea de design, jurnaliştii de la Quattroruote sunt de părere că viitorul model de clasă medie italian va merge pe stilul folosit şi de Mi.To, cu numeroase elemente de design preluate de la 8c Competizione.

VEZI TOATE ANUNTURILE ALFA ROMEO.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide