Ce înseamnă Carlos Ghosn la Renault

Carlos Ghosn este cunoscut pentru reducerile de costuri drastice pe care le impune. Iar acum avem şi un exemplu inedit. La departamentul foto.

Ce înseamnă Carlos Ghosn la Renault Ce înseamnă Carlos Ghosn la Renault

Reducere de costuri in PhotoshopAvem ca poză de deschidere o imagine prezentată de Renault drept noul Safrane. Despre acesta ştim că este construit pe aceeaşi platformă tehnică alături de Samsung SM5, însă asemănările sunt mai multe. De ce? Pentru că alături aveţi o poză cu acest Samsung SM5, de unde se poate observa lesne că a fost realizată şi imaginea cu Renault Safrane.

Astfel s-a realizat o reducere de costuri prin evitarea plăţii unui fotograf. La prima vedere o reducere inteligentă. Dar acum, când se observă faptul că acel Renault Safrane este un Samsung SM5 modificat pe computer, parcă denotă puţin neprofesionalism. Aşadar domnul Carlos Ghosn, atenţie la reducerile de costuri. Unele se pot dovedi păguboase.

VEZI TOATE ANUNTURILE RENAULT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.