VIDEO -Tânăra mergea cu UBER şi i-a venit o idee. Când şoferul nu era atent, ea a făcut un gest de toată RUŞINEA

O pasageră a fost filmată în timp ...

VIDEO -Tânăra mergea cu UBER şi i-a venit o idee. Când şoferul nu era atent, ea a făcut un gest de toată RUŞINEA VIDEO -Tânăra mergea cu UBER şi i-a venit o idee. Când şoferul nu era atent, ea a făcut un gest de toată RUŞINEA

O pasageră a fost filmată în timp ce a furat bacşişul unui şofer de UBER. În imagini ea poate fi văzută cum stă în spatele maşinii împreuna cu prietenii ei. La coborârea din maşină ea profită de faptul că şoferul nu este atent şi îi fură bacşişul din borcan.

 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.