Andy Popescu folosește zi de zi o mașină electrică – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 mart. 2023 Știri auto

Andy Popescu deține mai multe mașini interesante, dar, de cele mai multe ori, conduce o singură mașină în viața de zi cu zi.

Andy Popescu a fost cel de-al treilea invitat la Podcast cu Prioritate by ProMotor, ediție pe care o puteți viziona integral pe canalul de YouTube ProMotor România.

Andy este unul dintre cei mai populari vloggeri din sfera automobilelor de lux și nu numai. El deține un BMW i8, un Lamborghini Aventador și o Tesla Model S, aceasta din urmă fiind mașina pe care o folosește ca mașină de zi cu zi.

Mașina de zi cu zi a lui Andy Popescu este o Tesla Model S

Andy folosește o Tesla Model S ca mașină de zi cu zi. Așa cum spune el, în fiecare dimineață își duce copiii la școală cu această mașină și îi place foarte mult pentru că o poate programa înainte de plecare. De exemplu, poate încălzi cabina și porni scaunele încălzite de la distanță. De asemenea, îi place să meargă cu această mașină datorită răspunsului rapid și a accelerațiilor susținute oferite de motoarele electrice. El își asumă că nu obține o autonomie la fel de mare ca cea pe care o declară producătorul și spune că acest lucru este cauzat de stilul lui de condus.

Conduce de plăcere

Nu îi place să conducă în traficul aglomerat, așa că preferă să folosească servicii de ride sharing dacă trebuie să ajungă undeva, iar între timp să se ocupe de alte lucruri. În schimb, îi place să iasă seara, când traficul nu este la fel de congestionat, și să conducă de plăcere una dintre mașinile pe care le deține, cum ar fi Lamborghini-ul Aventador.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide