Formula 1 - noi tehnologii

Conform celor de la Auto Motor und Sport, începând cu 2010 în Marele Circ se vor produce schimbări spectaculoase în ceea ce priveşte modul de propulsie al bolizilor, aceştia fiind foarte probabil să utilizeze tehnologia hibridă.

Formula 1 - noi tehnologii Formula 1 - noi tehnologii
Lupta cu efectele nocive ale poluării excesive pare să se extindă şi în Marele Circ. Cu siguranţă, această măsură va fi implementată, mai devreme sau mai târziu, ţinând cont că unele dintre cele mai rapide maşini din lume utilizează motoarele electrice pentru propulsie, datorită avantajelor acestor tipuri de motoare, cum ar fi disponibilitatea cupului motor de la 0 rpm şi poluarea foarte redusă.

O dată ce această tehnologie va fi utilizată şi în F1, este de aşteptat să asistăm la progrese extraordinare, date fiind bugetele de care dispun echipele antrenate în Marele Circ, fie că se vor utiliza motoare electrice, pile de combustie sau propulsoare cu cilindree redusă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.