Honda s-a retras din Formula 1

Preşedintele Honda a anunţat azi retragerea producătorului japonez din Marele Circ, după câteva sezoane dezastruoase.

Honda s-a retras din Formula 1 Honda s-a retras din Formula 1

Honda a reuşit în ultima participare a sa în Formula 1 o singură victorie, şi aceea destul de norocoasă. După ce a dat impresia în 2004 că are puterea de a ajunge pe locul 1, Honda a dezamagit tot mai mult de la an la an iar acum a culminat cu retragerea oficială. Pe lângă o expunere foarte mică la televizor cauzată pe de o parte de rezultatele slabe şi pe de alta parte de paint-job-ul nu foarte reuşit, şi criza auto mondială şi-a spus cuvântul.

Honda nu mai are bani să rămână în Formula 1, iar obiectivul ei este să-şi conserve operaţiunile de bază, adică vânzarea de automobile. Şi asta nu e tot. Până la începutul noului sezon nu este exclus să mai vedem şi alte anunţuri de acest gen. Criza mondiala va face şi mai multe victime.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.