VIDEO:Sebastian Vettel la tuns oi

Piloţii de Formula 1 au nevoie uneori de momente de relaxare, mai ale înaintea startului unui nou campionat. Campionul mondial s-a dus acasă la colegul de echipă, Mark Webber, şi a experimentat viaţa la ţară.

VIDEO:Sebastian Vettel la tuns oi VIDEO:Sebastian Vettel la tuns oi

Ieri, Sebastian Vettel, a evadat de la boxele echipei Red Bull Racing şi s-a relaxat preţ de câteva ore la ferma Warrook Cattle din zona rurală a statului Victoria. Probabil s-ar fi putut relaxa mult mai bine dacă nu ar fi fost acompaniat de o armată de jurnalişti. A debutat cu o sesiune de tuns oi, asistat de unul din fermieri. Uşor crispat a reuşit să ducă sarcina la final. Apoi acompaniat de un câine de la fermă a ghidat un grup de ovine spre ţarc. Aici a fost ceva mai în largul său pentru că impunea strategie în mişcare, ceva ce experimentează la fiecare cursă din campionat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.