Raliul Finlandei este spaima maşinilor WRC [VIDEO]

Nu poţi spune că există etapă uşoară în Campionatul Mondial de Raliuri. Însă Finlanda pare să fie cea mai necruţătoare, dacă e să judecăm după accidente.

Raliul Finlandei este spaima maşinilor WRC [VIDEO] Raliul Finlandei este spaima maşinilor WRC [VIDEO]

Latvala tocmai şi-a atribuit rolul de câştigător al Raliului Finlandei 2015, după o etapă în care a progresat constant către prima poziţie. Andreas Mikkelsen, Haydon Paddon şi Kris Meeke nu au fost atât de norocoşi, fiind nevoiţi să abandoneze în urma unor ieşiri în decor.

Raliul Finlandei este unul dintre cele mai înşelătoare, pentru că pare simplu. Pare. Într-un stagiu care îţi permite să mergi foarte tare şi să sari foarte lung şi care are pe o parte şi pe alta copaci... să n-ai încredere în stagiul acela.

Iată o colecţie de ieşiri în decor surprinse de-a lungul timpului în Raliul Finlandei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.