5 motive pentru a deține o rablă

Autor: ProMotor 10 mai 2020 Stiati ca...

Pe lângă dezavantaje, deținerea unei mașini vechi și ieftine poate avea și părți bune. Ne referim la mașini care costă până în 3.000 de euro.

Chiar dacă o astfel de maşină costă mai puţin, ea încă mai poate circula mii de kilometri, dacă este întreținută, iar preţurile pentru piese şi manoperă sunt mult mai mici.

De asemenea, probabil că o mașină de 1.500 de euro nu va mai fi la fel de confortabilă ca una nouă, dar va fi bună să te ducă din punctul A în punctul B, o mașină de transport („de navetă”) sau cu care poți căra diverse obiecte fără să-ți pară rău că o zgârii sau o murdărești la interior.

Siguranța este un element esențial la o mașină, așa că indiferent cât este de veche ea trebuie să treacă pe la ITP. Acest aspect nu trebuie neglijat.

Canalul de YouTube 99Vehicles a publicat un clip în care menționează cinci motive pentru care merită să deții o rablă.

1. Ai mașină de rezervă

O mașină veche este folositare ca „mașină de rezervă”, pe care poți să o folosești în momentele când cea principală este în service, sau când o folosește alt membru al familiei.

2. Poți lăsa mai mult în service mașina principală

Când ai o doua mașină poți să programezi din timp revizia sau reparația mașinii principale, și o poți lăsa cât vrei în service pentru că nu vei fi presat de timp.

3. Nu-ți pare rău dacă o lovești

La o mașină care are deja defecte nu te va mai interesa dacă apare o altă zgârietură, așa că nu trebuie să îi duci grija.

4. Se depreciază foarte puțin

O mașină nouă se depreciază mai mult față de o mașină veche. De exemplu, dacă o mașină veche a costat 3.000 de euro, după 3 ani de zile prețul ei nu va scade cu mai mult de 1.000 de euro, așa că pierderea nu va fi foarte mare.

5. O duci la RABLA

După ani de zile în care ți-ai făcut treaba cu ea, o mașină veche poate fi dusă la REMAT, locul unde e dusă „rabla” pe ultimul drum. Cu voucherul vei putea cumpăra o mașină nouă.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide