TOP 10 mașini de evitat în 2022. Iată de ce

Autor: Cristian Gubandru 01 apr. 2022 Știri auto

Producătorii de mașini întâmpină în continuare dificultăți în a ține pasul cu cererea puternică din cauza perturbărilor lanțului de aprovizionare, majoritatea legate de pandemie. Având în vedere că timpul de așteptare pentru o mașină este tot mai mare, la fel și prețul, jurnaliștii americani au realizat o listă cu zece mașini de evitat în 2022.

Zece mașini de evitat în 2022

Intră în GALERIA FOTO

10. Toyota Mirai

Noua Toyota Mirai 2022 arată incredibil, are performanțe bune, un interior luxos și nu poluează. Deci care este problema? Ei bine, este o tehnologie lansată mult prea devreme. Există puține stații de alimentare cu hidrogen.

Toyota Mirai record (2)

9. Tesla Model Y

În esență, Model Y este o versiune SUV a Model 3, însă cu mult mai multe probleme și fără compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto. Consumer Reports oferă Model Y un rating de fiabilitate mic, estimat la 1/5 și un scor general de 18/100.

8. Maserati Ghibli

Cu un preț care începe de la 80.000 de dolari și ajunge până la 115.795 de dolari, Maserati Ghibli 2022 nu oferă nimic în plus față de alte sedanuri de lux de dimensiuni medii de pe piață și nu excelează la vreun capitol.

Maserati Ghibli în topul celor mai bune mașini în 2021

7. Lexus GX

Lexus GX 2022 este un SUV de lux cu remarcabile capacități off-road, însă are o grămadă de dezavantaje. În primul rând designul este demodat, iar în al doilea rând concurenții săi oferă mai mult confort și spațiu. În plus, consumul este mare.

6. Mitsubishi Mirage G4

Mitsubishi Mirage ar putea părea un sedan excelent, având în vedere că oferă un consum bun și modelul costă puțin. Din păcate, Mirage G4 are un motor cu 3 cilindri extrem de slab și zgomotos, care se chinuie să furnizeze 78 CP.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

5. Subaru Ascent

Subaru este considerată o marcă de mașini de încredere, dar cel mai mare SUV al său cu trei rânduri aruncă puțin noroi asupra acestei reputații. Ascent are adesea probleme la motor, transmisie, frâne și sistemul de climatizare, explicând ratingul de fiabilitate de 1/5 și un scor general de fiabilitate de 18/100.

4. Ford EcoSport

Ford comercializează EcoSport ca un SUV subcompact, dar practic îi lipsește tot ce ai cere de la un crossover modern. Modelul nu arată prea bine și are un sistem de infotainment standard învechit.

Ford EcoSport Programul Rabla 2021

 

3. Chrysler 300

Sedanul emblematic al lui Chrysler, 300, este foarte apreciat deoarece este la fel de sofisticat, capabil și luxos ca până acum. Cu toate acestea, Chrysler 300 prezintă un design aparent depășit de standardele actuale pentru mașini.

 

2. Ford Explorer

Ford Explorer are un interior spațios și bine izolat fonic. Cu toate acestea, potrivit Consumer Reports, modelul din 2022 are o suspensie rigidă și câteva probleme la transmisie. Acesta a primit un rating de fiabilitate de 1/5 și un rating general de fiabilitate de 8/100.

Ford a emis o rechemare urgentă care afectează sute de mii de mașini

 

1. Mercedes-Benz GLE

GLE oferă confortul pe care toată lumea îl așteaptă de la Mercedes-Benz. Modelul are un motor puternic, scaune confortabile și finisaje impresionante. Însă, GLE a avut 11 rechemări în ultimii ani, fiabilitatea scăzând din cauza problemelor cu motorul și sistemelor electrice. GLE a primit un rating de 1/5 pentru fiabilitate și un rating de 5/100 pentru fiabilitatea generală.

 

Sursa: Hotcars

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide