A furat o dubă și s-a luat la întrecere cu polițiștii – VIDEO

Autor: George Cristea 27 iun. 2020 Știri auto

Un tânăr de 20 de ani a furat o dubă din parcarea unui hotel, iar apoi a pornit într-o cursă pe străzile din Cluj, oamenii legii trăgând mai multe focuri de armă în încercarea de a-l opri. Odată prins, poliţiştii au constatat că individul se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea permis.

Intră în Galeria FOTO

Sâmbătă, în jurul orei 02.15, Poliţia Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din Cluj-Napoca. Autoutilitara a fost dată în atenţia patrulelor din întreg judeţul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

„La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi”, potrivit Poliţiei Cluj.

Poliţiştii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă tânărul aflat la volanul maşinii şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca, Poliţiei Gherla şi a Serviciului Rutier.

Motivul pentru care clujeanul a furat o dubă

„În timpul urmăririi, atât poliţiştii cât şi jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment şi asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane”, potrivit sursei citate.

Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de kilometri, până în localitatea Bonţida, unde conducătorul a abandonat-o şi s-a ascuns într-o locuinţa din apropiere, unde a fost identificat de către poliţişti la scurt timp.

„În urma verificărilor, s-a stabilit ca este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere”, arată sursa citată.

Poliţia face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În urmă cu numai jumătate de an, un tânăr din Brăila a furat o mașină, dar nu a reușit să ajungă prea departe cu ea. Într-un alt caz, hoțul și victima s-au împăcat în cele din urmă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide