BMW X7 nu are cea mai mare grilă! A apărut Hongqi E-HS9

Autor: Promotor 30 iul. 2020 Știri auto

BMW X7 nu mai are cea mai mare grilă! Chiar și Rolls-Royce Cullinan privește cu invidie. Mașina cu cea mai mare grilă este Hongqi E-HS9.

GALERIE FOTO

Ce este interesant este faptul că grila cu proporții colosale este total inutilă. Hongqui E-HS9 este un automobil electric. SUV-ul este produs de constructorul chinez FAW, un brand cu pretenții premium, care vrea să le fure clienții companiilor renumite, ca Mercedes-Benz și BMW. Deocamdată, acest lucru se poate întâmpla doar pe piața chineză.

Hongqi E-HS9 are la bază conceptul E115. Specialiștii erau de părere, atunci când conceptul a fost dezvăluit, că versiunea de serie nu va păstra grila de mari dimensiuni cu lamele verticale cromate, dar s-au înșelat. Grila este flancată de faruri LED înguste.

Atrag atenția din profil montanții spate, tot cu finisaj cromat, iar în partea posterioară apare un eleron în continuarea acoperișului. Stopurile acoperă și ele o suprafață mare. Acestea sunt unite de o bandă luminoasă cu tehnologie LED, o soluție aleasă, în ultimii ani, de producătorii auto premium din Europa.

Hongqi E-HS9 (9)

Jurnaliștii de la Car News China notează că în gama lui Hongqi E-HS9 vor fi disponibile jante de 21 și de 22 de inci.

Modelul va fi pus în mișcare de un motor electric, care dezvoltă 215 cai putere și un cuplu de 350 Nm, amplasat pe puntea de față, și de un motor cu 295 de cai putere și 420 Nm pe puntea spate, pentru un total de 510 cai putere și 770 Nm. Energia va fi stocată într-o baterie litiu-ion cu o capacitate de 92,4 kWh, dar chinezii nu dezvăluie încă autonomia modelului.

Primele unități vor fi livrate începând cu luna septembrie septembrie. Constructorul chinez FAW nu și-a anunțat intențiile de a expedia modelul și în Europa.

Hongqi a construit și o limuzină care să rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa S și BMW Seria 7

Constructorul chinez are în portofoliu și o limuzină care, pe piața locală, încearcă să câștige teren în fața deja consacratelor Mercedes-Benz Clasa S și BMW Seria 7 cu ampatament lung. Este vorba despre Hongqi H9, care măsoară 5,2 metri în lungime.

H9 este desenat de fostul șef al diviziei de design de la Rolls-Royce, Giles Taylor. Astfel se explică alegerea grilei uriașe cu lamele verticale.

Hongqi E-HS9 is OUT

The Hongqi E-HS9 is a big electric SUV. Two were shown during a FAW event in China. FAW, or First…

Posted by CarNewsChina.com on Monday, 27 July 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarNewsChina



Comentarii
Inchide