Cât costă singura Volga de pe autovit.ro. Mașina a fost importată din URSS – GALERIE FOTO

Autor: Promotor 05 nov. 2020 Știri auto

Piața mașinilor second hand nu se referă doar mai mașini moderne, nemțești, SUV-uri etc. Printre oferte se află și modele de colecție, istorice, cum ar fi această Volga. Mașina se vinde undeva în Constanța cu 7.900 de euro.

Mașina a fost fabricată în anul 1964, iar în mare parte ea a fost ținută în garaj pentru că pe kilometraj apare doar 1.000 de km. Mașina are un motor pe benzină cu o capacitate cilindrică de 2.400 cm3 ce produce o putere de 74 CP, precum și o cutie de viteze manuală.

Se poate observa că mașina a fost foarte bine întreținută. Parcursul vieții sale a trecut și printr-o fază de restaurare. Proprietarul menționează că mașina este listată ca autoturism istoric, fiind importată din URSS. Ea face parte dintro serie limitată cu vopsea bicoloră, are documente la zi, se află în perfectă stare de funcționare, mașina fiind păstrată în majotitatea timpului în garaj. Proprietarul oferă chiar și câteva piese de rezervă.

Este clar că mașina arată ca nouă, chiar și în compartimentul motor, unde apar cel mai adesea semnele de uzură.

FOTO cu singura Volga de pe autovit.ro (costă 7.900 de euro)

Despre Gaz Volga

Gaz Volga este un automobil cu originea în Uniunea Sovietică produs de fabrica GAZ ca înlocuitor al cunoscutei GAZ-M20 Pobeda în 1956. Folosirea ei de către nomenclatura sovietică au transformat-o într-un simbol cultural contemporan. Au fost produse mai multe generații de mașini.

În ciuda activităților de modernizare continuă, compania GAZ a considerat că este din ce în ce mai dificil să păstreze mașina îmbătrânită pe piața tot mai competitivă din Rusia de la începutul anilor 2000. Președintele companiei GAZ Bo Andersson a decis să întrerupă producția modelului Volga în 2010.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide