Ce oferte are Dacia pentru Programul Rabla și Programul Rabla Plus în acest an

Autor: Bogdan Bârliga 28 mart. 2023 Știri auto

Pe 24 martie a fost startul înscrierilor în Programul Rabla Clasic și Programul Rabla Plus, iar în acest an statul român a decis să mărească prima de casare. Cine vrea să ducă mașina veche la casat și să cumpere un autoturism nou poate să primească cel puțin 7.000 de lei.

Dacia a pregătit deja ofertele pentru noua sesiune a acestor programe pentru înnoirea parcului auto și prețurile sunt cuprinse între 9.990 și 20.500 de euro. Pe lângă aceste oferte speciale toate modelele din gama producătorului de la Mioveni pot fi cumpărate prin Programul Rabla.

Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023

Pe site-ul oficial Dacia au fost listate noile oferte pentru Programul Rabla 2023 și Programul Rabla Plus 2023, iar în acest an sunt opt oferte special concepute pentru cei interesați să-și cumpere o mașină nouă cu bani de la stat. Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring cu echiparea Essential (9.990 euro) și cea mai scumpă ofertă este pentru Jogger cu motorizarea hibrid (20.500 euro). Cine nu este convins de aceste oferte dedicate poate accesa configuratorul Dacia și din prețul final poate să afle cât mai are de plătit în funcție de modul în care participă la Programul Rabla.

Ca și anul trecut modelul electric Dacia Spring este oferit cu un preț foarte bun: pentru varianta echipată cu motorul de 45 CP și echiparea Essential prețul final după aplicarea ecobonusurilor este de 9.990 de euro.Pe lista dotărilor standard găsim aer condiționat manual, limitator de viteză și faruri de zi cu led. Pentru versiunea Spring cu 65 CP și echiparea Extreme prețul crește la 10.990 de euro în oferta Dacia pentru Programul Rabla Plus.

Următoarea ofertă este pentru Dacia Sandero cu motorizarea ECO-G 100 (dotare cu instalație GPL din fabrică) și echiparea Expression: pentru 10.990 de euro primim un model dotat cu aer condiționat cu reglare manuală, sistem de monitorizare presiune pneuri și media display. Tot cu 10.990 de euro Dacia oferă și modelul Logan cu echiparea Expression în această promoție dedicată Programului Rabla 2023. Sedan-ul cu sigla producătorului de la Mioveni are sub capotă motorul ECO-G 100 și pe lista dotărilor regăsim aer condiționat manual, senzori acustici spate, jante de aliaj cu dimensiunea de 15 inchi și media display.

Modelul Sandero Stepway cu echiparea Expression este oferit de Dacia în Programul Rabla din acest an cu începând de 12.990 de euro. Sub capotă avem motorizarea ECO-G 100 și pe lista dotărilor standard regăsim jantele din aliaj cu dimensiunea de 16 inchi, bare de pavilion longitudinale, senzori parcare spate și media display. Și Dacia Jogger cu motorizarea ECO-G 100 este oferită tot cu 12.990 de euro dacă este comandată cu echiparea Essential.

SUV-ul Duster cu echiparea Expression și propulsorul ECO-G 100 este oferit în Programul Rabla cu 14.490 de euro: dotările includ aer condiționat cu reglare manuală, cruise control, media display și oglinzi retrovizoare reglabile electric. Dacia Jogger în versinuea de cinci locuri cu echiparea Extreme și motorizarea hibrid 140 este oferită la prețul de 20.500 de euro. Cel mai nou model lansat de Dacia are în această configurare o cutie de viteză automată și pe lista dotărilor standard găsim faruri cu tehnologie LED pentru faza scurtă, frână de parcare electrică, cruise control, senzori acustici pentru parcarea cu spatele, aer condiționat automat sau media display cu ecran de 8 inchi.

Vezi în acest clip video toate ofertele Dacia pentru Programul Rabla:

Ce acte sunt necesare pentru cumpărarea unei mașini noi prin Programul Rabla 2023

Cine vrea să dea la casat mașina veche și să cumpere un autoturism nou prin Programul Rabla 2023 sau Programul Rabla Plus 2023 trebuie să urmeze mai multe etape și să prezinte câteva acte. Procesul birocratic poate dura ceva timp astfel că e bine să ne înarmăm cu răbdare și să strângem toate documentele necesare. În principiu pentru cumpărarea unei mașini noi prin Programul Rabla trebuie parcurse aproximativ șase etape și unii dealeri auto se ocupă de aceste proceduri în numele clienților. Dar acest lucru nu înseamnă că vom scăpa de prezentarea unor copii pentru acte și contactarea unor instituții pentru obținerea anumitor documente. În acest articol am pregătit tot ce trebuie să știi dacă vrei să cumperi o mașină nouă prin Programul Rabla 2023.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide