Acesta este cel mai scump și mai frumos break Opel. Costă 53.000 de euro și este la mâna a doua – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 12 iun. 2020 Știri auto

Mașinile break, indiferent că sunt de la BMW, Mercedes-Benz sau Opel, au fost considerate adesea mașini de famile, asta până să apară SUV-urile.

„Frumusețea este în ochii celui care privește” spune o vorbă care se aplică și când evaluăm o mașină. Cârcotașii vor comenta că 53.000 de euro este o sumă mult prea mare pentru un Opel, mai ales pentru un Opel la mâna a doua, însă orice proprietar este liber să ceară cât vrea pe mașina pe care o vinde.

Acest Opel Insignia Sports Tourer GSi 4×4 2.0 costă 53.575 EURO. Mașina este de vânzare pe site-ul mobile.de și reprezintă cel mai scump Opel second hand care este vândut în acest moment.

Intră în galeria foto

Are motor pe benzină de 2.0 litri care produce 191 kW (260 de CP), dispune de transmisie automată cu dublu ambreiaj și tracțiune integrală. Această mașină a parcurs până în prezent 14.000 de km, dar totuși are un preț atât de mare pentru că dispune de toate opționalele din în configuratorul Opel.

Cel mai puternic break Opel cu motor pe benzină

Motorul turbo pe benzină este o unitatea de doi litri şi 191 kW/260 CP ce generează un cuplu maxim de 400 Nm între 2.500 şi 4.000 rpm. Acesta accelerează de la zero la 100 km/h în 7,5 secunde, viteza maximă fiind de 245 km/h.

Dispune de mai multe moduri de condus: Standard, Tour sau Sport. Modul Competition, disponibil exclusiv pentru GSi poate fi activat prin intermediul butonului ESP. Acesta permite șoferilor experimentați să obțină un control mai bun al direcției și anulează controlul tracțiunii. Cei care vor control direct asupra tuturor sistemelor, acesta poate schimba treptele de viteză ale cutiei automate cu opt rapoarte cu ajutorul padelelor de pe volan.

Modelul are scaunele premium certificate AGR cu spătar înalt și tetieră integrată, având logoul GSi brodat. Oferă suport lateral în virajele abordate la viteze mari și confort pe distanțe lungi. Acestea au ventilație, încălzire, funcție de masaj și suporturi laterale reglabile. Volanul sport din piele cu partea inferioară plată și pedalele din aluminiu dau senzația de sportivitate. Pe volan și scaune se poate vedea branding-ul OPC (Opel Performance Center).

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide