Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri

4. BMW M3

Iulian a avut ocazia să îmbine plăcutul cu utilul, aşa că atunci când i-a fost repartizat testul cu BMW M3, colegul nostru a avut dubla ocazie de a-şi face treaba şi de a-şi îndeplini un vis mai vechi.

„Vreme frumoasă, un drum care şerpuieşte prin munţii din România şi un BMW M3 Coupé. Adică o zi care nu se putea termina decât cu un zâmbet imens întipărit pe faţa unui băiat care şi-a făcut o listă cu maşinile pe care trebuie să le conducă până la sfârşitul vieţii – un fel de „bucket list”, dacă vrei. Iar BMW M3 E92 tocmai a fost tăiat de pe acea listă”.

Dacă te simţi în putere, poţi să dezactivezi total sistemul de control al tracţiunii şi să te dai de-a latul mult şi bine, dar fiindcă în România nu există un circuit destul de încăpător pe care să faci aşa ceva în condiţii de siguranţă, am ales următorul nivel sub starea „off”. Se numeşte M Dynamic Mode şi face în aşa fel încât călătoria ta să conţină adrenalină la PET de doi litri, fără să te trimită în şanţ atunci când talentul se termină”.

Ce alte senzaţii a mai experimentat Iulian la volan, aflaţi din testul cu BMW M3 realizat în România.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8Comentarii
Inchide