Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri

5. MERCEDES-BENZ S-CLASS

Tudor a fost norocosul căruia i-a revenit solicitanta sarcină de a testa „cea mai bună maşină din lume” şi actualul vârf de lance al tehnologiei în domeniul auto: noul Mercedes-Benz S-Class. Noi ştim însă că nu i-a părut deloc rău, iar mai jos avem dovezile:

„Conceptul-cheie rămâne însă eleganţa, iar dacă ar fi să-i găsesc un echivalent printre instrumentele muzicale, noul S-Class ar fi fără îndoială un pian Steinway, care în loc de corzi, claviatură şi placă de rezonanţă a primit circuite integrate, camere video, senzori şi LED-uri. Dar despre asta urmează să vă vorbesc la momentul potrivit”.

„Răsfăţul suprem îl reprezintă tetierele care îţi sprijină delicat capul şi te fac să te întrebi cu ce sunt umplute de sunt atât de moi. Pentru că locul destinat pasagerilor din spate este efectiv boieresc, nu contează că eşti Messi sau LeBron James, problema spaţiului pentru cap şi picioare nu te va încurca niciodată. Altfel spus, dacă eşti Jay-Z, cele <<99 problems>> se transformă  în <<98 problems>>”.

Cele de mai sus reprezintă doar vârful aisbergului, pentru că restul este bine ascuns sub rândurile testului în România cu Maiestatea Sa, noul S-Class.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8Comentarii
Inchide