Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri

6. JAGUAR F-TYPE

Dacă S-Class este cea mai bună maşină din lume, Jaguar E-Type este cea mai frumoasă maşină din lume. Aşa că urmaşul său, noul F-Type nu putea sări departe de trunchi, aşa cum mărturiseşte Oraan în testul său:

„Per ansamblu, F-Type are o capotă lungă, cu suficient subînţeles falic, un spate scurt şi arcuit, o siluetă rasată, cu linii şi delimitări volumice clare, precum şi destule detalii care subliniază spiritul premium-sportiv al roadsterului. Cumva, designerii au reuşit să-i confere maşinii un look extravagant, din care răzbate o anumită sălbăticie (doar e <>), dar şi mult glamour”.

„Evident că am simţit impulsul să folosesc padelele, deoarece, având 8 trepte, cutia te lasă să te joci ca un copil cu motorul foarte elastic, iar retrogradările succesive, chiar şi la viteze nu prea mici, te propulsează într-un univers al rânjetelor, mai demonice odată cu apropierea acului turometrului de zona roşie. <> is roaring!”.

A reuşit colegul nostru să îmblânzească agresiva felină? Vă lăsăm pe voi să descoperiţi, din testul nostru cu factorul WOW, Jaguar F-Type.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8Comentarii
Inchide