Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri

7. BMW M6

Andrei a avut o misiune pe cât de dificilă, pe atât de frumoasă şi antrenantă: să testeze o grămadă de fiare care a prins viaţă şi a fost modelată sub forma lui BMW M6.

„Categoric, chintesenţa designului exterior este puterea. Plecând de la faruri şi terminând cu stopurile sau cu cele patru evacuări, vei descoperi un singur lucru: PUTERE. Cuvintele sunt de prisos atunci când ai în faţă un BMW M6, o <> care transmite prin fiecare muchie cât de puternică este”.

„La apăsarea butonului M2 maşina îţi cere confirmarea, parcă ar vrea să te întrebe <<Eşti în toate minţile?>>. În acest moment lupta devine om – forţa brută aruncată direct pe asfalt de propulsorul V8 capabil să dezvolte 560 CP şi un cuplu de 680 Nm disponibili pe un interval de turaţii cuprins între 1.500 rpm şi 5.750 rpm. Lupta descrisă mai sus se dă fără nici un ajutor, nimeni şi nimic nu mai intervine între om şi maşină”.

A existat un învingător din confruntarea om-maşină, sau cele două concepte s-au completat reciproc? Răspunsul în veţi afla doar în testul din Dobrogea cu BMW M6.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8Comentarii
Inchide